Suzuki V-Strom Adventure Weekend 2018!

The adventure continues: Suzuki V-Strom Adventure Weekend 2018!

Wegens groot succes geprolongeerd: het Suzuki V-Strom Adventure Weekend! Voor editie 2018 wacht er een prachtig motoravontuur in de Peak District in Midden-Engeland op je! Van 21 tot en met 24 september 2018 kun je daar een schitterende groepsreis beleven: toer met andere V-Strom-enthousiastelingen twee dagen lang door het prachtige groene landschap van de Peak District. Wederom gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

 

Afwisselende route
Je arriveert na een nacht op de ferry in de havenplaats Kingston-upon-Hull. Van daaruit ontdek je op jouw vertrouwde Suzuki V-Strom de mooie omgeving naar en van het nationale park Peak District. Dat is genieten van een prachtige afwisselende route door glooiende landschappen langs statige landhuizen en onder meer de mysterieuze Arbow Low Stone Circle van 6000 jaar oud. Kortom, de perfecte omgeving om optimaal van jouw Suzuki V-Strom te genieten!

Volledig verzorgd
De reis is volledig verzorgd. Alleen drankjes tijdens het diner en de lunch en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen. Je rijdt zelfstandig met behulp van een navigatiesysteem (er zijn geen voor- en achterrijders). Suzuki regelt een eigen technisch supportteam dat ter plekke kleine problemen kan verhelpen. Je krijgt bovendien een stoer Suzuki V-Strom Adventure T-shirt cadeau. De prijzen voor het Suzuki V-Strom Adventure Weekend 2018 beginnen bij € 299,- per persoon.

Reisdata: 21 t/m 24 september 2018
Prijs: vanaf € 299,- p.p. (o.b.v. 4-persoonshut/-kamer)
Reisopties: toeslagen diverse huttypes op P&O Ferry en 1- of 2-persoonshut/-kamer of buitenhut
Hut/kamerindeling: o.b.v. aangegeven keuze. Personen die met elkaar boeken, worden samen ingedeeld. Anders indeling door reisorganisatie. Indien een bepaalde hut niet meer beschikbaar is, hebben wij het recht om je in een andere hut in te delen en eventueel geld te restitueren.

 

Meer informatie over het Suzuki V-Strom Adventure Weekend 2018 en over hoe je deze onvergetelijke reis kunt boeken, vind je hier:

Boeken