Aanvulling kleding shop

mag1_black-s 15470-104

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

mvfa31%20%20far%20yellow%20mattVanaf heden hebben wij ons assortiment in onze kleding shop uitgebreid met een aantal mooie producten. Met de merken Shoei en Revit hebben we al twee kwaliteitsproducten, wij hebben hier Airoh helmen, PMJ Jeans en SDI laarzen aan toegevoegd om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Airoh: We weten dat niet alle helmen gelijk zijn, ze zijn verre van dat. Ze mogen dan hetzelfde eruitzien, maar door de helm simpelweg om te keren zonder de helm te passen kun je alle voor- en nadelen al zien. Doe dit niet! Kijk verder dan je neus lang is, kijk naar de details, wordt specifieker. Zie de zorgvuldigheid waarmee alle onderdelen zijn gemonteerd. Probeer de helm en draag hem een paar minuten, zonder haast. Niets van onze helmen is aan toeval overgelaten. Bij dagelijks gebruik zul je de veiligheid merken, dat wat jou pakt samen met het plezierige gevoel van welzijn.

PMJ Jeans: Ontstaan in 2009 uit passie voor de motorrijder en de mogelijkheden van een bedrijf met 30 jaar ervaring in het produceren van kleding en mode. Na een jaar van studie en planning hebben we een “mooi stylish product” gecreëerd wat te gelijker tijd  gemaakt is om motor mee te rijden. De PMJ collectie die we neergezet hebben, speelt in op de behoefte en details die een motorjeans op technisch gebied zou moeten bezitten. Comfort, veiligheid en gemak. We hebben het uitvoerig getest voordat we ons product op de markt kwam. We wouden eerst zeker weten dat de jeans voldoet aan de eisen en verwachtingen van de gebruiker. De PMJ lijn is ontworpen met de zekerheid van een veiligheidslever hoger dan alle andere mode broeken. Ons doel is het creëren van een product gemaakt van een technisch vooruitstrevende materialen, die een goed niveau van veiligheid garanderen maar er wel fashion verantwoord uit zien. PMJ heeft technische kleding die er trendy uit zien. Het zijn mode bewuste jeans die opvallen. PMJ is het juiste product voor diegene die de motor elke dag gebruiken, voor plezier of werk.

SDI Boots: Traditie, waarden en betrokkenheid gecombineerd met een efficiënt internationaal distributie netwerk, maakt Sidi een merk dat vertegenwoordigt is over de gehele wereld. Door de gegarandeerde kwaliteit, wordt Sidi door miljoenen atleten. Sinds 1960 heeft Sidi veel tijd gespendeerd aan de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteit technische schoenen, om het maximale te bereiken in betrouwbaarheid en comfort. De combinatie van innovatie en een halve eeuw aan ervaring, zorgt ervoor dat Sidi een passie meebrengt die verder gaat dan een simpel bedrijf.

voor meer info: hoegeesuzukicenter.nl/shop