Weekendtoer 2016

                                                                                                                De Van Sommeren Motoren weekendtoer 2016

 

Beste klant,

Ook voor het voorjaar van 2016 hebben we wederom een fantastische toer op het programma staan. We gaan namelijk van 21 t/m 23 mei naar het pittoresque plaatsje Stolberg in de Harz! Stolberg is een plaats waar veel vakwerkwoningen staan en is gedurende de afgelopen jaren geheel gerenoveerd. Het is de moeite waard om ’s avonds na het eten even door het oude centrum te lopen en het hooggelegen oude klooster eens te bekijken.

In Stolberg hebben we een eenvoudig maar gezellig hotel met een uitstekende keuken gevonden waar we 2 overnachtingen zullen verblijven.

We verzamelen zaterdagochtend 21 mei vanaf 08.00 uur bij ons bedrijf in Afferden, waar we nog een kop koffie kunnen drinken en om 09.00 uur zetten we koers naar het Oosten. Maandag 23 mei verwachten we aan het eind van de middag weer terug in Afferden te zijn.

Deze reis wordt afhankelijk van het aantal deelnemers voorgereden door tenminste 4 voorrijders. Jan en Frans zullen naar beste weten een rijgroepen-indeling maken. Vanwege de reisafstand zullen we op de heen- en terugreis een pittig stukje snelweg rijden maar de hoofdmoot wordt ook nu weer gevormd door bochtige secundaire wegen. De dagroute van zondag voert ons uitsluitend via secundaire wegen langs de mooiste plekjes van de Harz.

Gezien de lunch-ervaringen van het afgelopen jaar lijkt het ons beter om de voorrijder van elke groep te laten bepalen wanneer en waar er wordt gelunchd met zijn groepje zodat we niet tot de laatste rijgroep hoeven te wachten voordat er kan worden gegeten. Uiteraard worden er wel suggesties gedaan voor een geschikte lunchplek.

Verder zetten we onze bedrijfsbus in als bezemauto waarbij de mogelijkheid bestaat om wat bagage mee te geven voor de heen- en terugreis.

De kosten voor deelname bedragen wederom € 169,-. Hiervoor krijgt u 2 overnachtingen op basis van half-pension, professionele reisbegeleiding en een leuke herinnering. Benzine en hapjes en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening.

Bijgesloten treft u het inschrijfformulier aan. Als u enthousiast bent geworden, schrijf u dan snel in; de inschrijving sluit op 4 april 2016 (of als alle kamers vol zijn!) en deelname is niet onbeperkt dus wacht niet te lang met uw inschrijving! Als u nog vragen heeft, lichten wij een en ander graag toe. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Team Van Sommeren Motoren.

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

INSCHRIJF FORMULIER

VAN SOMMEREN WEEKENDTOER 2016

 

De Van Sommeren (3-daagse) weekendtoertocht 2016 wordt georganiseerd in samenwerking met reisorganisator Hulsebosch Motortravel en vindt plaats van zaterdag 21 mei t/m maandag 23 mei. De bestemming is de Harz en de kosten hiervoor bedragen € 169,- per persoon.

Hierbij schrijf ik mij in voor de bovengenoemde toertocht.

Naam:…………………………………………………………………………….

Voornaam:………………………………………………………………………

Adres:…………………………………………………………………………….

Postcode + woonplaats:……………………………………………………..

e-mail adres:……………………………………………………………………

Mobiel tel.nr:…………………………………………………………………..

Type motor en kenteken:………………………………………………….

Dieet of vegetarisch:…………………………………………………………

Wensen m.b.t. hotelkamer:     O 2-persoonskamer (standaard)

O 1-persoonskamer € 15- extra p. nacht

Rij-ervaring:                            O gevorderd

O beginnend

De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het ontstaan van eventuele schade aan de motor, bagage, kleding of persoonlijk letsel welke is ontstaan door deelname aan deze toertocht. Deelnemer is tevens zelf verantwoordelijk voor door hem/haar veroorzaakte schade of ongeval of voor overtredingen van wettelijke (verkeers-)voorschriften. Deelname geschiedt op eigen risico en verantwoording.

De deelnemer vrijwaart Van Sommeren Motoren, de organisator (Hulsebosch Motortravel) en alle voorrijders voor aansprakelijkheid van derden i.v.m. door de deelnemer veroorzaakte schade. Betreffende deze schade zal geen beroep worden gedaan op gerechtelijke instanties.

De volledige voorwaarden van Hulsebosch Motortravel zijn op aanvraag beschikbaar.

Een aanbetaling van € 50,- dient uiterlijk op 4 april 2016 te zijn bijgeschreven op rekening nr. (IBAN) NL87RABO 0103748040 van Hulsebosch Motortravel; het resterende bedrag van € 119,- dient uiterlijk op 20 april op bovengenoemde rekening te zijn bijgeschreven.

 

Datum:…………………………         Handtekening…………………………….