Weekend Toertocht 2015

toertocht

In mei 2015 gaan we voor de zesde keer met een gezellige klantengroep een lang weekend motorrijden: deze keer gaan we weer naar de Eifel en Luxemburg. Deze 3-daagse reis wordt van 30 mei t/m 1 juni verreden en wordt zoals de vorige weekendtrips weer georganiseerd door Hulsebosch Motortravel.

We verzamelen zaterdagochtend om 08:00 uur in onze showroom, waar we de laatste info over de reis aanhoren en een kopje koffie kunnen drinken. We vertrekken om uiterlijk 09:00 uur via voornamelijk secundaire wegen richting het plaatsje Zendscheid in de Eifel. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er tenminste drie voorrijders voor de subgroepen rijden. Verder zetten we de bedrijfsbus weer in als bezem- en bagagewagen, zodat duorijders hun bagage in de bus kwijt kunnen. Er worden stops ingepland voor koffie, lunch en benzine.

De dagroute voor de zondag voert ons via secundaire wegen langs mooie plekken van de Eifel en ook een stukje door Luxemburg. Frans Hulsebosch van Hulsebosch Motortravel heeft weer nieuwe mooie routes uitgezet. Tussen de mooie routes door lunchen we op een fraaie locatie.

Maandag rijden we weer via een speciaal uitgestippelde route terug naar Afferden, waar we aan het eind van de middag weer terug willen zijn.

De kosten voor deelname bedragen €169,-. Hiervoor krijgt u twee overnachtingen op basis van halfpension, professionele reisbegeleiding en een leuke herinnering. Benzine, hapjes en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening.

U kunt het inschrijfformulier hier downloaden. LET OP: In tegenstelling tot vorige jaren zal de administratie van de inschrijvingen worden bijgehouden door Hulsebosch Motortravel. Ook de financiële afwikkeling zal door Hulsebosch Motortravel worden afgehandeld. Schrijf u snel in; de inschrijving sluit op 15 april 2015 en deelname is beperkt, dus wacht niet te lang met uw inschrijving! U kunt het formulier bij Van Sommeren Motoren inleveren.

Als u nog vragen heeft, beantwoorden we deze graag.

Wij zien graag uw inschrijving tegemoet.

Het team van Van Sommeren Motoren.